Spånvägar

Spånvägar

Tankar som syns och de som försvinner

Jag är på strövtåg och stärker benen.Jag tänker på livet och om böcker jag har läst eller vill läsa. Minnen kommer utan att jag vill, de är där utan nåd. När jag kommer hem är de geniala idéerna ofta borta. Men en och annan skärva försöker jag foga samman.

Finfin recension

SpånvägarPosted by Udo Sponberg Mon, June 27, 2016 10:25:32
Hans Menzing har kommit med en finfin recension av Spånvägar mellan himmel och jord i tidskriften Föreningen för Västgötalitteraturs andra nummer för året (2016-06-15). Boken finns att köpa hos nätbokhandlarna Adlibris, CDON och Bokus. Men du kan beställa ett exemplar genom mig personligen. Mejla udo.sponberg@udosponberg.se så skickar jag en signerad bok för 150 kronor.
Ur recensionen: "Boken handlar om livets resor i Västergötland men också ute över Europa. Även i vuxen ålder verkar de som skolresor, de ger minnen och underlag för fantasier: Signaturen Spån spånar om bygder han besökt."
"Det är en välskriven bok med många finurliga funderingar som lockar till leenden och eftertanken. Lättläst, men inte snabbläst. Det finns mycket under ytan i dessa skolresor genom livet."
  • Comments(0)//blogg.udosponberg.se/#post45